Dit zijn wij

Mijn naam is Maartje Raaymakers. Van kinds af aan wist ik al dat ik wilde werken met mensen. Het werken in de zorg is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader en moeder hadden een huisartsenpraktijk en ik zag mezelf dit beroep ook wel beoefenen. De huisartsenopleiding werd het niet, maar via een omweg ben ik op de opleiding logopedie terecht gekomen. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in verschillende werkvelden van een logopedist. Ik kwam er al snel achter dat mijn passie ligt bij het werken in een praktijk.  

In 2007 heb ik de opleiding succesvol afgerond, waarna ik direct aan de slag ging als allround logopedist in een groepspraktijk. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan. In 2009 pakte ik de kans om voor mezelf te beginnen. 

Logopediepraktijk Maartje Raaymakers

Met veel enthousiasme startte ik mijn eigen logopediepraktijk.  Ik had een enorme drang om op eigen benen te staan. Tegelijkertijd wilde ik wel collega’s om mij heen houden. Dat kwam perfect samen in het gezondheidsplein in Deurne. Ik werk nu als logopedist in een omgeving met andere professionals in de zorg. Een zeer fijne omgeving. Elke dag leren we van elkaar en met elkaar. Het draait allemaal om dezelfde passie. De zorg voor jou. 

De omgang met kinderen en volwassenen en de diversiteit in problematiek maakt het werk leuk en uitdagend.

Marli Huijbers

Ik ben Marli Huijbers en ik ben in 2017 afgestudeerd als logopedist aan de opleiding Logopedie in Eindhoven. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan. Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier op de maandag en woensdag bij Logopediepraktijk Maartje Raaymakers. Op de andere dagen werk ik wisselend bij andere praktijken, bijvoorbeeld om een verlof waar te nemen. Ik volg bij- en nascholingen om me te blijven ontwikkelen en om de kwaliteit van het behandelen te waarborgen. Ik vind het leuk om allround logopedist te zijn, omdat het werk erg afwisselend is en ik het leuk vind om met kinderen en volwassenen te werken.

Lees minder Lees minder